fôoldal Fôkulcsos zárrendszerek Vezérkulcsos zárrendszerek Egyforma zárlatú zárrendszerek Áraink Akcióink Elérhetôségeink

Vezérkulcsos zárrendszerek

Jellemzői:
Olyan főkulcs rendszer, melyben a zárak több csoportot alkotnak. Ezek a csoportok önálló főkulcs rendszerként működnek. A főkulcsok csak a saját csoportjukon belül használhatók. A rendszerhez tartozik egy vezérkulcs, mely a rendszer valamennyi zárját képes nyitni-zárni. Készíthetők olyan zárak is, melyeket kizárólag egy-egy egyedi-, fő-, vagy a vezérkulcs, és olyan is melyet csak egy-egy főkulcs és a vezérkulcs működtet. A rendszeren belül tetszés szerint készíthetők egyforma zárlatú alrendszerek. A kulcsokból tetszőleges darabszámú rendelhető.

Alkalmazási területek:
A vezérkulcsos zárrendszer nagy méretű, vagy közepes méretű, de kiterjedt szervezettel rendelkező szállodákhoz, irodákhoz és gyártó üzemekhez ajánlott.

Felhasználható zártípusok:
Egy rendszeren belül használható különféle méretű és típusú — de azonos kulcstípussal működő — hengerzárbetét és lakat. Ezeket az elemeket az alaptípussal megegyező módon lehet felhasználni.

További zárszerkezetek, zárbetétek, lakatok programozása: főkulcsos, és egyforma zárlatú rendszerek

Vezérkulcsos zárrendszer, zárszerkezet
©2009. Minden jog fenntartva Cilinderes Bt.
1213 Budapest, Királyerdő utca 120.
Telefon/fax: +36 1 276 3805 • mobil: +36 30 914 2394